10. ožu 2012.

Katy Perry: Svatko se može seksati sa mnom


Pop pjevačica Katy Perry virtualizirala se u najnovijem izdanju igre The Sims 3: Showtime, a iskazat će se i kao suradnica u razvoju igre te kao savjetnica za roditelje.
 
Za manje upućene: The Sims je video igra simulacije života (na američki način). Pojavila se 2000. godine i odmah postala najprodavanija kompjutorska igra u povijesti. Proizvedene su tri generacije igre – svaka s nekoliko verzija, nizom "ekspanzija“ (dodatni sadržaji) i "dodataka“ (dodatni predmeti) – koje su uspješno izmuzle gomilu para iz džepova milijuna očajnih roditelja čija djeca "ne mogu bez najnovijeg Sims-a“.

Iscrpivši mnoge aspekte tzv. svakodnevnog života (jer, mnogi bi rado mijenjali svoju svakodnevnicu za svakodnevnicu Simljana), autori igre krenuli su u područje zagarantiranog uspjeha (zarade): showtime, u kojem se pojavljuju digitalne verzije današnjih superzvijezda. 
Tako će maleni dobiti priliku da se što detaljnije upoznaju sa svojim životnim uzorima, a oni malo veći da kroz igru ispune svoja maštanja i snove.

Katy Perry (koja se i sama već duže vremena igra ovom igricom) postat će zaštitno lice The Sims-a i surađivati u proizvodnji dodataka za najnoviju ekstenziju: odjeće, frizura, namještaja, rekvizita itd., sve u njenom stilu. A njen virtualni lik uljepšat će igru svim kupcima novog kolekcionarskog izdanja. U toj igri fanovi mogu pjevati i plesati, pa čak i spavati sa svojom omiljenom zvijezdom.

"Sad se svatko može seksati sa mnom", kažu da je rekla Katy. Ali, da ne bi bilo zabune, odmah je to i pojasnila: "Sve je to jako nevino. Sve što se događa je da moj i nečiji drugi lik legnu zajedno u krevet, prekriju se pokrivačem a iz kreveta se počnu uzdizati mala srca.“ (Vjerojatno o mašti igrača ovisi hoće li mu "mala srca“ simbolizirati ljubav, uzdahe ili spermiće.)

 
Katy smatra da je to zapravo jako edukativno i nada se da će tako pomoći u odgoju roditeljima – čija će djeca voditi ljubav s njenim likom. U tom smislu kaže: "Volim misliti da će to pomoći roditeljima u odgovaranju na pitanja poput: 'Mama, odakle dolaze bebe?'“

Premda je za vjerovati da će zgođušna Katy Parry tom igrom pomoći i pubertetskoj muškoj populaciji, kao i nekim očevima frustriranim bračnim seksom, njenu želju da pomogne roditeljima treba uzeti ozbiljno. I to zato što će roditeljima sada sigurno biti znatno lakše jer na nezgodno pitanje potomaka "Odakle dolaze bebe?“ mogu spremno odgovoriti: "Iz Sims-a 3, sine!“

Svakako pogledajte promotivni video za Sims 3: Showtime. Možda se i vi odlučite igrati s Katy Perry.


Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...