17. ožu 2012.

Leonardo Di Caprio ne voli pretenciozne žene


U intervju za britanski časopis The Sun Leonardo DiCaprio govori o svojoj vječnoj ljubavi prema majci, o svojim okidačima za ostatak ženskog roda i o filmu Titanic koji ga je učinio mega-zvijezdom.

Intervju je posebno zanimljiv jer ne sadrži očekivanu shemu (The Sun) pitanje – (DiCaprio) odgovor, nego samo listu odgovora, tj. citata – i to iz raznih intervjua, nekih čak iz 2000. godine. Vrlo maštovit primjer medijskog recikliranja. Nemaš o čemu pisati? Nema problema! Uzmi nekoliko starih tekstova i izreži sočnije dijelove, izreske složi prema tematskim vrstama, dodaj 2-3 sličice, na vrh stavi svježi uvod i sve začini pikantnim naslovom. Savršen recept za ukiseljeni intervju!

Ipak, možda je opravdanje za takvu medijsku inovativnost u tome što se DiCaprio (37) nije baš puno promijenio u zadnjih desetak godina: jednako dobro glumi, mlađahno izgleda, mama je i dalje "br. 1" žena u njegovom životu (te kao takva procjenjuje potencijalne zamjenice), a nepromijenjen je i tip žena s kojima se zabavlja – dugokose, sisate, (uglavnom) plavuše, ne starije od 25 godina.
 
  Leove bivše:: Blake Lively (2011), Bar Refaeli (2005-2009; 2010) i Gisele Bündchen (2000-2005)

Utoliko se čini uvjerljivim da još uvijek vrijedi i njegova stara izjava o ženama: "Pretenciozne žene me odbijaju. One osvetoljubive također. I oportunistice. Ono što me pali kod djevojaka je isto što privlači većinu muškaraca – što je kod njih autentično – da su dobre osobe.“

Alyce Crawford i Kendal Schuler – Leovi modeli nakon Blake Lively

Samo, s obzirom na njegovu pozamašnu kolekciju seksi manekenki i glumičica, može se pretpostaviti da su "pretenciozne“ žene one kojima glava ne služi samo za make up, "osvetoljubive“ one koje se odbijaju seksati ako on za Dan žena mami kupi ruže, a njima ne, a "oportunistice“ one koje više računaju na njegovu slavu i bogatstvo nego na njegovu impresivnu osobnost i zrelost. "Dobre osobe“ su definitivno "autentične“ manekenke mlađe od 25 godina. A što se tiče onoga "što privlači većinu muškaraca“: je l' ima netko tko nije odmah pomislio – sise?!
Erin Heatherton – Leov najnoviji model

Koliko god Leo volio mlađahne manekenke (posebno iz branda Victoria’s Secret), a i one njega, najvažnija žena njegova života još uvijek je njegova mama. Da li bi to trebalo paliti potencijalne mlade gđe DiCaprio? Sumnjam (ako imaju imalo pameti u svojim lijepim glavicama).

  Leo i njegova mama Irmelin Idenbirkim

Upasti u kombinaciju dominantne majke i sinčića koji je opčinjen svojom majkom ravno je padu u zonu sumraka. I tu (kao i u svakom slučaju kad uz supruga/suprugu dobiješ "gratis" i mamu) glavni problem nije dominantan, kontrolorski mentalitet majke, nego neodraslost potomka, odnosno njegovo odbijanje da odraste i preuzme punu odgovornost za vlastiti život.

Ali, ljudi se mijenjaju. Možda će se i Leonardo promijeniti u sljedećih desetak godina, pa će možda osim manekenkica u njegov život jednom ući i neka drugačija, zrelija žena – i to ne žena koja će "pobijediti mamu“ (to može samo psihijatrica) ili preuzeti mamino mjesto u njegovu životu (i tako postati supruga-majka), nego žena s kojom će on biti spreman živjeti kao odrastao muškarac.

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...