17. velj 2012.

Courtney Cox godinu dana bez seksa


Courtney Cox javno je progovorila o detalju svog privatnog života koji nepogrešivo garantira visoku zainteresiranost publike i simpatije mnogih za glumičine obnažene "rane razvoda“.

Dakle, godinu dana bez hopa-cupa (mora da joj se ten gadno pogoršao od toga). A osim te, kako prenose mediji, "šokantne izjave“, Courtney je svekolikoj javnosti u povjerenju priopćila i da je u tom periodu "izašla samo s jednim muškarcem“. Na pitanje je li taj "izabrani“ netko iz serije (pikirajući na Josha Hopkinsa, kolegu iz serije Cougar Town), Courtney je, kažu mediji, "ostala tajnovita i kratko odgovorila 'Možda'". Kako "ostala tajnovita“?! Valjda, odjednom postala tajnovita i – dobro izbalansiranom taktikom "otvori-zatvori“ tzv. škakljive teme, koje garantirano privlače pozornost – odlučila odglumiti damu. "Možda“ je onaj slatki damski odgovor kojim se žene igraju, ponekad samo da bi se zabavile, ponekad da potvrde mit o ženi kao "tajni“, ponekad da proračunato manipuliraju publikom (bio to jedan zainteresirani nevoljnik ili gomila naivaca, svejedno), a često time samo šarmantno prikrivaju vlastitu nesposobnost da se ponašaju kao zrele osobe.

Nakon tog damskog odgovora, kojim je publika izgubila mogućnost daljnjeg virenja u Courtneynu spavaću sobu, glumica je "otvorila dušu“ i iznijela svoje osjećaje glede (ne)izlazaka s muškarcima: "Muškarci me ne zovu da izađem. (...) Inače ne volim izlaziti. (...) Vrijeme je da iziđem. (...) Doista još nisam spremna, još uvijek sam vrlo emocionalna." Publika je malo zbunjena ovom zbucanom ispovjedi. Što sad? Je li problem u tome što je ne zovu ili u tome što ona nije spremna izići? Ako ne voli izlaziti, zašto je vrijeme da iziđe? Je l' hoće da ju zovu ili da ju ostave na miru?
Eto što je problem s damama (kao i s djecom): nikad ne znaš što zapravo žele. A čini se da nekad ne znaju ni one same.
U istom, miš-maš stilu osvajanja naklonosti publike, Courtney na kraju uspoređuje sebe (nakon jedanaest godina braka) i novopečenu djevojku bivšeg supruga: "Vrlo je visoka, ja nisam. Vrlo je mlada, ja nisam.“ Dakle, presudna razlika između nje i novoizabrane je u tome što je ova mlađa i viša, novi model – pa mu hitrije i lakše može dodati kapu s vješalice i Cornflakes s gornje police kuhinjskog ormara, dok je ona stara i spora, zabole ju vratni kralješci i ne može mu služiti. Svašta! Ali barem smo saznali što želi Courtney Cox: želi biti visoka, mlada i medijski prisutna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...