25. velj 2012.

Emma Watson nije lezbijka


Emma Watson je baš dosadna. Lijepa je i prilično talentirana, ali ne daje nikakvih "sočnih detalja" koje željno iščekuju žuti čitaoci.

Čak i kad izgleda da je na pomolu otkrivanje neke škakljive tajne, ona opet u prvi plan progura imidž "normalne cure“. Primjerice, time što je skratila svoju dugu kosu izazvala je međunarodnu debatu fanova i uzvrpoljenost novinara. Ali na provokativna pitanja je li lezbijka i objavljuje li novom frizurom svoj "izlazak iz ormara“ (ili barem raskid s prošlošću, skrivenu želju da promijeni svijet ili bilo što vrijedno novinarske senzacije), samo prevrće očima i snebiva se. Nikakve tu tajne nema. Obično šišanje koje poduzimaju milijuni običnih cura kad požele izgledati malo drugačije.

Mnogi obožavaju Emmu Watson upravo zbog tog imidža "normalne cure", smatrajući ga iskrenim, autentičnim i hvale vrijednim balansiranjem na oštrici slave. Neki pak misle da je to samo carevo novo ruho, tj. u biti manipuliranje publikom i privlačenje pažnje. Međutim, skoro svi (osim onih previše ponesenih tom gay-idejom) smatraju da Emma nije lezbijka. 
 
Dakle, ova mlada glumica i zaštitno lice kozmetike Lancôme, a uz to i novopečena studentica Oxforda,  ne izlazi ni iz kakvog ormara skrivenih seksualnih orijentacija. Ali je, kaže ona, vesela što je izašla iz iluzionističkog mjehurića od sapunice Harry Potter i što ne mora više nositi školsku uniformu (očito ne namjerava nastaviti karijeru u porno filmovima), pa sada može razvijati svoju "multi-dimenzionalnu osobnost“ i prihvatiti izazov otkrivanja "kako funkcionirati u stvarnom svijetu“.

To naravno ne podrazumijeva da će se sada boriti s neplaćenim računima za struju i studentskim kreditom. Zahvaljujući Potter-mjehuriću i modnim reklamama, kako se šuška, ima oslonac u 43 milijuna funti, što joj omogućava da bezbrižno eksperimentira sa životnim izazovima i radi samo ono u čemu uživa.
S te platforme (ili platne-forme), Emmina ideja uspjeha je: znati kako "koristiti mašinu za pranje rublja“, kuhati i družiti se s "ljudima koji se bave nečim što nije gluma i industrija zabave“.

A to znači da se i vi možete smatrati uspješnima – ako znate koristiti perilicu i kuhati i družite se s običnom rajom – iako u banci imate račun u minusu. Sve je relativno, zar ne?!


Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...