19. velj 2012.

Jennifer Aniston ima 43 godine i strah od razdvajanja


Jennifer Aniston je glumica poznata po sjajnim ulogama za koje je bezbroj puta bila nominirana za Oskara... Oops! Pardon, krivo. Jennifer Aniston poznata je po ulozi, frizuri i milijunskim honorarima u humorističnoj TV seriji "Prijatelji“, po braku s Bradom Pittom i razvodu od njega, po kratkotrajnim nadomjescima "izgubljene ljubavi" i po golišavim fotkama kojima je priskrbila imidž "najseksi tijela“ Hollywooda.
Ta sjajna glumica nedavno je navršila 43 godine i tom su prigodom svjetski mediji objavili senzacionalnu vijest: Justin Theroux, Jennin aktualan dečko, priredio joj je rođendansku proslavu na kojoj ju je "bez imalo sramežljivosti obasipao poljupcima pred njihovim slavnim gostima“. Nevjerojatno!
Jenn je, naravno, zbog toga bila "strašno uzbuđena, ispuštajući razne zvukove oduševljenja i upućujući mu puppy-dog poglede“ (to je onaj tugaljivo-umilan pseći pogled koji vas natjera na pomisao da je pseto bespomoćno i da će uginuti od žalosti ako ga ne zagrlite ili ne napravite nešto što od vas očekuje). 

Na Jenninoj planetarno važnoj rođendanskoj proslavi njezin je dragi pred svima potvrdio svoju strastvenost a isto tako i svoje zapanjujuće domaćinsko umijeće, organizirajući veličanstveni party s vlastitim barom, dekoracijama sa svijećama i specijalno odabranom glazbom. Čini se da Jenn ima više nego dovoljno razloga da bude presretna s ovim izabranikom. Justin je gotovo muškarac iz snova: zgodan, strastven, slavan i spreman posvetiti se samo njoj. 

Jenniffer Aniston & Justin Theroux
Prema riječima "bliskog prijatelja“, Justin je "nedavno odbio dvije uloge, i to na Jennin zahtjev, jer bi se snimalo u inozemstvu a ona ne želi biti odvojena od njega toliko dugo“.
Ona, naime, "želi s njim biti 24/7“ – što znači da želi da on ne radi – zato što je jako zaljubljena i zato što "ima strah od razdvajanja“ i nezgodno iskustvo s otimačicama partnera koji se previše udalje. S obzirom da spada među najbogatije žene u zabavnoj industriji, ona sebi može priuštiti da joj partner ne radi, jednako kao što to mogu i mnogi dobrostojeći frajeri (samo što se u tom slučaju stav "Neću da moja cura/žena radi“ smatra muškim šovinizmom).
    
Tako je Justin, kao Jennin dečko, manje glumac a više ljubavnik i "domaćica“. Premda ne domaćica u klasičnom smislu. On sigurno ne ide svako jutro na pijacu po hranu, niti trčkara po kući s pregačom, usisavačem i pajalicom za prašinu, jer te poslove obavljaju sluškinje. Njegova je uloga da svoj život uskladi s Jenninim očekivanjima i zahtjevima. Grubo rečeno, da svoj život podredi Jenninom te, umjesto da ima svoj život, ima njezin život kao svoj – a sve u ime ljubavi, da bi ona bila sretna (time se, istina, povećava i njegova popularnost, ali to je tek kao usputni efekt).
Gledano s druge strane te ljubavne klackalice, Jennin život dobiva gotovo potpuni smisao Justinovom "24 sata dnevno / 7 dana tjedno“ prisutnošću = ljubavlju. Kad ga ne bi bilo duže vremena, Jenn bi morala biti sama sa sobom. Tada bi ju možda spopala razna nezgodna pitanja, od toga s kim je on kad nije s njom, do pitanja što je ona bez njega i koji je smisao njenog života ako njega nema (što bi ju moglo dovesti i do zaključka da kad se sunce ljubavi skrije, ona je "opet, kao prvo, obično, malo, jadno drvo").

Družiti se sam sa sobom i zavirivati u sebe može biti jako neugodno. I razumljivo je zašto većina ljudi to izbjegava i zašto Jen više voli da je njen dragi stalno uz nju. Uostalom, zbog čega uopće postoje muškarci nego da svojom ljubavlju osmisle život žene i da joj podare dijete. A kad dođe dijete, onda ono postaje ženin pravi smisao života, dok važnost muškarca dolazi na drugo mjesto. Dijete je zasigurno manje komplicirana varijanta kreiranja smisla života i, sudeći po izjavama, čini se da baš tome teži i Jenn u vezi s Justinom.

Pitanje je samo koliko dugo može trajati veza u kojoj on živi njen život umjesto svoj, a ona ne može živjeti bez njega (što se može shvatiti kao svojevrsno parazitiranje jednog na drugome – dok nekome ne dozlogrdi ili dok ne nađe smisao života u nekom drugom). Tako da se ne zna hoće li Jenn imati priliku dobiti dijete (pravi smisao života) u ovoj ili u nekoj drugoj vezi – i to prije nego što joj biološki sat zatvori vrata pred nosom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...